Efterår 2017

 

Voces Academy Summer Masterclass i Worcester

Den 15. - 19. august afholder Voces Academy sin årlige sommer-masterclass i England.

Se nærmere på den engelske webside.
Priser og tilmelding fremgår af den engelske webside

Café SYNG! 29. september

Fredag den 29. september er Voces Academy vært ved Café SYNG. Korcentret i Lutherkirken er åbent hele dagen. Kom og bliv inspireret og udforsk korlederens job!

10:30-14:30 - åben undervisning af Voces Academys dirigentstuderende. Alle er velkomne til at se, hvordan vores studerende arbejder med at blive dygtigere.
15-17 - fokus på talenter. Vi inviterer unge korsangere og musikstuderende til at komme og prøve kræfter med at dirigere et kor med professionelle sangere.
17-18 - vi afslutter dagen med fælles korsang, hvor alle har mulighed for at synge med i koret med professionelle sangere og prøve at dirigere.

Se mere her.

Masterclass i London 6. – 7. oktober

Den 6. - 7. oktober afholder Voces Academy sæsonens første masterclass i London.
Evoke er øveensemble ved masterclassen og Peter Hanke er instruktør.

Se mere her.

Britisk kormusik med Neil Ferris 27. – 29. oktober

27. - 29. oktober får vi besøg af BBC Symphony Chorus' dirigent, Neil Ferris, som vil præsentere britisk kormusik i en masterclass for dirigenter og korsangere. Læs mere om programmet for weekenden Se mere her.

Faurés Requiem 3. – 5. november

Oplev en af korlitteraturens store klassikere! Den 3. - 5. november afholder Voces Academy en masterclass med Faurés Requiem som repertoire.
Weekenden afsluttes med en koncert, hvor Voces Ensemble synger musikken dirigeret af Peter Hanke.

Se mere (her).

Vokalarrangement med Phillip Faber

I november vil vi gentage forårets succesfulde masterclass med fokus på at skrive vokalarrangementer. Phillip Faber er instruktør, og Voces Ensemble vil synge og reflektere over de nye satser. Mere information følger.