Masterclasses

 

Voces Academy arrangerer masterclasses flere gange om året både for dirigentskolen og for nye deltagere.

Voces Academy arrangerer både masterclasses, der er fokuseret på udvikling af den enkelte deltagers eget repertoire, og masterclasses, der ender med en koncertopførelse af et enkelt værk; i 2013 var det Faurés Requiem og i november 2014 var det Mozarts Requiem. (Se mere under menupunktet Begivenheder)

Ved Voces Academys masterclasses arbejdes med hele processen fra repertoirevalg, forberedelse og indstudering til den musikalske formning og udførelse af musikken.

Virkningsfuld kordirektion kan kropsliggøre inspirationen, bære klangen, udtrykke artikulation og frasering - og i stort og småt tage stilling til musikkens krav på en måde, så sangerne i koret både føler sig frie og efterspurgt. Metodikken fokuserer både på basale elementer af direktionsteknik og på avancerede fysiske relationer mellem dirigent og ensemble, hvor alle bevægelser får et musikalsk udtryk.

Medlemmer af Voces Kammerkor deltager ved alle masterclasses og sørger for, at alle dirigenter får mulighed for at samarbejde med professionelle sangere.

Der kan være 8-10 aktive deltagere ved en masterclass. Læs hvordan du tilmelder dig under menupunktet Tilmelding og priser.

Gæster til masterclasses er altid velkomne. Se hvordan undervisningen foregår og syng gerne med på et gæstevisit.