Mission

 

Voces Academy har til formål at uddanne korledere og styrke vokal ensemblemusik i Danmark og udlandet.
 Vi ønsker at skabe et åbent, kritisk og inkluderende læringsmiljø, hvor studerende og lærere er fælles om refleksioner og inspiration til ære for en overordnet idé om det gode musikalske lederskab og en dyb forståelse af korets behov.

Voces Academys mission er at skabe et internationalt fællesskab med fokus på korledelse, musikalsk ledelse og ledelsesfilosofi. Det sker bl.a. ved et tæt samarbejde med Børnekorakademiet og andre danske uddannelsesmiljøer. Uden for Danmark samarbejdes med kormiljøerne i bl.a. Oxford, i Stockholm og i Haag. De studerende ved Voces Academy vil møde dirigenter og sangere fra det internationale musikmiljø for at blive inspireret af andre traditioner.

Voces Academy ser det ligeledes som sin opgave at finde og opdyrke dirigenttalenter. Allerede fra teenage-årene skal det gøres muligt at fokusere på direktion og musikalsk ledelse. På denne måde vil hele det danske kormiljøet løftes, og der vil være sikret mulighed for, at der i fremtiden vil være kyndige og professionelle korledere på alle niveauer i det danske korliv. Voces Academy forpligter sig til at gøre en indsats for at opfordre børn og unge til at dyrke klassisk musik.

Den studerende på Voces Academy vil modtage et målrettet, personligt undervisningsforløb, der er fokuseret på musikalsk lederskab, direktionsteknik og ensembleledelse.

Der arbejdes i 2014 på at få undervisningen på Voces Academy certificeret.

 

Dr. Paul Hedley, dirigent, sanger, leder af koret Musica Beata i Oxford.

"I have attended several events with Voces Academy in Denmark, all of which have made a lasting impression. The open and safe learning environment created by Peter, as well as his insightful coaching, have had a profound impact on me as a conductor and as a musician. Whether this has been introducing specific techniques, addressing particular issues or crystallising what it is to be a conductor, his approach is highly personalised, challenging and inclusive, enabling substantial personal growth in a surprisingly short space of time."