Dirigentundervisning – åben for nye studerende

Vi har lige nu plads til en eller to ekstra tilmeldinger til forårets dirigentundervisning.

De studerende ved Voces Academy deltager i holdundervisning, masterclasses og koncerter. I foråret 2017 vil der være fem halve dages undervisning og adgang til tre masterclasses. Koncerter og workshops sker i samarbejde med Voces Kammerkor.

Studierne ved Voces Academy sker på to måder – enten ved deltagelse i et semester eller ved at søge optagelse på det 2-årige forløb, der afsluttes med en række prøver.

Der er i øjeblikket seks dirigenter på holdet: Solveig Bach Tofft, Merete Wendler, Morten Bunk, Morten Bech, Jeppe Rønnow og Philip Jakobsen.

Pris pr. semester: 6.000 kr.

Flere informationer om dirigentundervisningen hos Voces Academy kan findes her.

Hvis du er interesseret, vil vi gerne høre fra dig senest d. 20. december ved henvendelse til koordinator Christine Reuther (cfr@voces.dk)

Du er også velkommen til at rette spørgsmål til underviser Peter Hanke (ph@voces.dk)

 

Solveig Bach Tofft, organist og korleder i Emdrup kirke, studerende ved Voces Academy:

Som studerende ved Voces Academy bliver jeg gradvist bygget op både fagligt og personligt som kordirigent. I et trygt læringsmiljø i en mindre gruppe prøver vi nye udfordringer af og bliver klædt på til de større masterclasses, hvor vi har et kompetent kor til rådighed. Alt sammen for at vi kan blive bedre ledere i vores lokale korarbejde.

Udgivet i Generelt.