Café SYNG! Talentdag

Fredag den 29. september er Voces Academy vært ved Café SYNG. Korcentret i Lutherkirken er åbent hele dagen. Kom og bliv inspireret og udforsk korlederens job!

Program for dagen:

10:30-14:30 – åben undervisning af Voces Academys dirigentstuderende. Alle er velkomne til at se, hvordan vores studerende arbejder med at blive dygtigere.
15-17 – fokus på talenter. Vi inviterer unge korsangere og musikstuderende til at komme og prøve kræfter med at dirigere et kor med professionelle sangere.
17-18 – vi afslutter dagen med fælles korsang, hvor alle har mulighed for at synge med i koret med professionelle sangere og prøve at dirigere.
– Alle er velkomne som observatører hele dagen
– eller overvære nogle af arrangementerne
– eller blot deltage i fællessangen og prøve at dirigere til slut.

Tilmeldingsprocedure:

– Tilmelding som observatør til hele dagen og/ deltager ved Café SYNG fra kl. 17 ved henvendelse til Christine Reuther (cfr@voces.dk).
– Er du ung korsanger eller musikstuderende og interesseret i at være deltager i vores talent-arrangement fra kl. 15-17? Skriv en ansøgning til os, hvor du kort forklarer din baggrund og motivation for at deltage. Ansøgningen sendes til Christine Reuther (cfr@voces.dk) senest 22. september.

Udgivet i Generelt.